FORGOT YOUR DETAILS?

Smart-Slide

στατικότητας και στεγάνωσης

Πλευρική συρόμενη πόρτα

Mεγαλύτερη άνεση, εύκολη χρήση

Aluplast Smart-Slide PVC

Ο καινοτόμος μηχανισμός αυτόματης σφράγισης επιτρέπει την απλή και εύκολα κατανοητή λειτουργία, η οποία είναι παρόμοια με λύσεις που χρησιμοποιούνται στις βαρέος τύπου. Τα ειδικά εξαρτήματα των κουφωμάτων εγγυώνται ότι, μετά την απασφάλιση, τα φύλλα κινούνται ελεύθερα, χωρίς την παραμικρή αντίσταση στο κούφωμα, σε σχέση με το τμήμα της δομής που δεν είναι ανοικτό. Ο μηχανισμός σφράγισης επιτρέπει στο φύλλο να κλείσει μαλακά μέσα στο κούφωμα, καθιστώντας έτσι εύκολη τη λειτουργία της συρόμενης πόρτας.

Αφήστε το φως του ήλιου να μπει στο σπίτι! Το νέο συρόμενο- εκτρεπόμενο σύστημα με μέγιστη διάσταση 5,85m x 2,5m δημιουργεί χώρους πλημμυρισμένους από φως, και εξασφαλίζει μία όμορφη θέα στον φυσικό χώρο που σας περιβάλλει. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για κατασκευές Roofgarden, μπαλκόνια και κήπους. Ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι ο σχεδιασμός της που εξοικονομεί χώρο: Το φύλλο γλιστρά παράλληλα προς τον σταθερό υαλοπίνακα, που σημαίνει ότι δεν καταλαμβάνει επιπλέον χώρο. Το αποτέλεσμα; Γενναιόδωρος σχεδιασμός χώρων, με προστιθέμενη αξία στην ποιοτική διαβίωση!

70mm

βάθος κατασκευής

1.3W/m²K

Η καλύτερη τιμή συντελεστή θερμοπερατότητας πλαισίου (Uf)

Μέχρι και 41mm

Πάχος υάλωσης

Σταθερότητα και δυνατότητα κατασκευής μεγάλων δομών

Οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες είναι η νέα τάση σχεδιάσης. Οι συρόμενες smart-slide ανταποκρίνονται σε αυτήν την πρόκληση, δίνοντας τη δυνατότητα δημιουργίας κατασκευής κουφωμάτων που χαρακτηρίζονται από συνολικές διαστάσεις 5,85 x 2,50 m. Η σφράγιση σε όλο το μήκος της περιμέτρου του φύλλου εξασφαλίζει το ασφαλές κλείσιμο, ενώ παράλληλα, το φύλλο είναι ελαφρύ και κινείται εύκολα με τη χρήση ελάχιστης δύναμης. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα, ιδιαίτερα σε σύγκριση επάλληλα συρόμενα, η λειτουργία των οποίων μπορεί να αποδειχθεί προβληματική, ως αποτέλεσμα των πολυάριθμων σημείων ανοίγματος/κλεισίματος. Επιπρόσθετα, χάρη στα προφίλ που κατασκευάζονται με τη χρήση τεχνολογίας Multifalz, είναι εφικτή η προαιρετική χρήση τεχνολογίας συγκόλλησης του υαλοπίνακα στην πατούρα υάλωσης, παρέχοντας μεγαλύτερη σταθερότητα σε ολόκληρη την κατασκευή.

Το επάλληλο συρόμενο smart-slide είναι εύκολο στην κατασκευή, πράγμα που εξασφαλίζει την υψηλή απόδοση παραγωγής. Αυτό είναι εφικτό κυρίως λόγω του πολύ μικρού αριθμού προφίλ που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή. Ομοίως, όπως και στην περίπτωση των κατασκευών Roofgarden, γίνεται συγκόλληση του κουφώματος, το σύστημα χρησιμοποιεί έναν ορθοστάτη από το σύστημα Ideal 4000 και εφαρμόζεται σταθερή υάλωση στο κούφωμα. Ολόκληρη η παραγωγή μπορεί να εκτελεστεί μόνο με τη χρήση των βασικών μηχανημάτων.

Εξοικονόμηση χώρου

Η χρήση συρόμενων smart-slide αποτελεί ένα βήμα προς την κατεύθυνση της βέλτιστης χρήσης του εσωτερικού χώρου, διότι το άνοιγμα της πόρτας δεν απαιτεί το άνοιγμα των φύλλων, τα οποία θα προεξείχαν μέσα στο χώρο. Η συρόμενη smart-slide μπορεί να κατασκευαστεί σε δύο τύπους, A ή C:

Σχήμα A: 2 φύλλα – 1 σταθερό και 1 κινητό Σχήμα C: 4 φύλλα – 2 σταθερά στις άκρες και 2 κινητά στο κέντρο

Υψηλή στιβαρότητα κατασκευής

Το σύστημα smart-slide παρέχει μία νέα λύση στο χώρο των συρόμενων κουφωμάτων, δίνοντας μία ελκυστική εναλλακτική λύση για πόρτες τύπου PSK/VOLKWAGEN. Αποτελούν μία σπουδαία επιλογή, τόσο για ιδιωτικές μονοκατοικίες, για δημόσιες εγκαταστάσεις, καθώς και ξενοδοχειακές μονάδες, όπου τα στοιχεία, ευχρηστία και αξιοπιστία είναι αυτονόητα για τους χρήστες. Ο μελετημένος συνδυασμός τεχνικών λύσεων, συνεπάγεται πολύ καλά αποτελέσματα, στα πεδία δοκιμών αεροπερατότητας, αντίστασης φορτίου ανέμου και υδατοστεγανότητας. Όλα αυτά χάρη στην άριστη σφράγιση του φύλλου, το οποίο πιέζεται εγκάρσια προς το κούφωμα και σε όλη την έκταση της περιμέτρου, περιστρέφοντας μόνο το χερούλι. Τα σημεία σφράγισης που συναντούν την περιοχή του ορθοστάτη, εξασφαλίζουν μια στιβαρή κατασκευή.

TOP