Έχουμε 5 επισκέπτες συνδεδεμένους
Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή

ΕταιρίαΗ εταιρία ιδρύθηκε το 1975 στο Κλείτος Κοζάνης από τους αδελφούς Κεχαϊδη Κων/νο & Χαράλαμπο. Η πολύχρονη πείρα ,η συνέπεια  και  ο επαγγελματισμός μας καθιέρωσαν στο κατασκευαστικό τομέα ως τους πλέον αξιόπιστους συνεργάτες.

Η εμπιστοσύνη που μας έδειξε ο κόσμος όλα αυτά το χρόνια συνετέλεσε στο να   εξελιχθούμε σε μία υπερσύγχρονη  βιομηχανία που ανταποκρίνεται άμεσα στο κάλεσμα της μοντέρνας τεχνολογίας.Με ένα ιδιόκτητο κτίριο έκτασης 7000 τμ. , εγκατεστημένο στο 8Ο χλμ.Κοζάνης-Πτολεμαϊδος, εξοπλισμένο με γερμανικά υπεραυτόματα μηχανήματα, επιτυγχάνεται πλέον σε ελάχιστο χρόνο η μέγιστη παραγωγή προϊόντων, μονοπωλώντας τα τοπικά δεδομένα στην κατασκευή κουφωμάτων. Συνεργεία με εξειδικευμένο προσωπικό 20 ατόμων και γραφεία κατάλληλα εξοπλισμένα με πρόθυμους υπαλλήλους εργάζονται για την ευκολία και εξυπηρέτηση του πελάτη προσφέροντας παροχές υψηλής ποιότητας.


Αντικείμενο εργασιών είναι η  κατασκευή και τοποθέτηση παντός είδους κουφωμάτων . Η δε ποικιλία χρωμάτων και ποιότητας προφίλ δεν αφήνει ανικανοποίητο και τον πιο απαιτητικό πελάτη . Κύρια προϊόντα μας είναι κουφώματα συνθετικά της aluplast και αλουμινίου της elvial , κάγκελα , καθώς και  τοποθέτηση, αντικατάσταση , συντήρηση και επισκευή αυτών εφ όρου ζωής.


Η πολιτική των πωλήσεων μας βασίζεται στην εξάπλωση δικτύου πωλήσεων μέσω εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων στους γειτονικούς νομούς και πόλεις της Βορείου Ελλάδος , με απώτερο στόχο την εξαγωγή προϊόντων σε χώρες των Βαλκανίων.